Επεξεργαστείτε online τις φωτογραφίες σας εύκολα και δωρεάν!!!
Στην επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφιών εικόνων...
και διαφόρων άλλων γραφικών το Adobe Photoshop είναι ίσως η κυριότερη αλλά συγχρόνως μία ακριβή λύση. Υπάρχει όμως και ένα άλλος τρόπος δωρεάν, και χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας, μία online εφαρμογή με πολύ μεγάλες δυνατότητες, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα online επεξεργασίας φωτογραφιών με πλήρεις επιλογές επεξεργασίας εικόνας όπως το Adobe Photoshop.
 Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλές γλώσσες μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά. Αποτελείται από τον  Pixlr Editor το  Pixlr Express την εφαρμογή Pixlr-o-matic για να μπορείτε να προσθέτετε διάφορα εφέ στις φωτογραφίες σας το Pixlr Grabber που θα μας βοηθήσει να κάνουμε capture στην οθόνη του υπολογιστή μας μέσω δύο πρόσθετων για τον firefox και τον google chrome και την εφαρμογή Pixlr imm.io με την οποία μπορούμε να κάνουμε sharing τις φωτογραφίες μας . Ακόμη μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Pixlr-o-matic και να δουλέψετε ofline στον υπολογιστή σας.

Επίσημη Ιστοσελίδα :

* Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο o-delalis.blogspot.gr φέρει ο υπογράφων ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου o-delalis.blogspot.gr

Είστε σίγουρος-η ότι θέλετε να κλείσετε χωρίς ένα "Like"; Ξανασκεφτείτε το!Ευχαριστούμε!!!

Powered By Blogger Tips & Tricks

back to top