ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για τα 3 κυβερνητικά αεροσκάφη με εντολή Σαμαρά!

 ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ για τα 3 κυβερνητικά αεροσκάφη με εντολή Σαμαρά! 
Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, τα 3 κυβερνητικά αεροσκάφη αλλάζουν πλέον χρήση...

Ειδικότερα, τα 2 θα χρησιμοποιούνται για εκπαίδευση πιλότων Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και θα αεροκομιδή ασθενών ενώ το 3ο θα πωληθεί και τα έσοδα θα διατεθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ειδικότερα,

1) Το αεροσκάφος EMBRAER 30 θέσεων θα παραχωρηθεί στην Πολεμική Αεροπορία και θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την εκπαίδευση των πιλότων των -ιδίου τύπου- ιπτάμενων ραντάρ, όσο και για την αεροκομιδή ασθενών, μοσχευμάτων κλπ., έτσι ώστε να αποφευχθεί η καταπόνηση των στρατιωτικών μεταγωγικών και να μειωθεί το κόστος μεταφοράς.

2) Το αεροσκάφος EMBRAER 13 θέσεων θα πωληθεί και το προϊόν της πώλησης θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη άλλων αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων.

3) Το αεροσκάφος Gulfstream θα παραμείνει στην διάθεση της κυβέρνησης, αλλά θα παραχωρείται και αυτό – κατόπιν σχετικής αίτησης- στην Πολεμική Αεροπορία με σκοπό και πάλι την αποφυγή καταπόνησης των στρατιωτικών μεταγωγικών και τη μείωση του σχετικού κόστους.
 


*Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο o-delalis.blogspot.gr φέρει ο υπογράφων ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου o-delalis.blogspot.gr

Είστε σίγουρος-η ότι θέλετε να κλείσετε χωρίς ένα "Like"; Ξανασκεφτείτε το!Ευχαριστούμε!!!

Powered By Blogger Tips & Tricks

back to top