Βαξεβάνης: Αναζητούν εμένα αντί για την αλήθεια (video)

Οι εγκληματίες πολιτικοί κυκλοφορούν ελεύθεροι, και συλλαμβάνονται αυτοί που αγωνίζονται για την ελευθερία του λόγου και την αλήθεια! Αυτή είναι η "δικαιοσύνη" και η "δημοκρατία" στην πατρίδα μας!!


«Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τώρα. Με συλλαμβάνουν. Διαδώστε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αποκάλυψε στο περιοδικό «Hot Doc» τα ονόματα των 2.059 προσώπων που περιλαμβάνονται τη φερόμενη ως λίστα Λαγκάρντ.

Η εντολή να συλληφθεί ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο...


πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το βράδυ του Σαββάτου.

Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας αναφέρεται: «Κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, διενεργούνται έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκδότη του περιοδικού HOTDOC, όπου δημοσιεύονται ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ»!!


Λίγο πριν τη σύλληψή του και ενώ βρισκόταν σε φιλικό σπίτι, ο Κώστας Βαξεβάνης, βιντεοσκόπησε το μήνυμά του και τις καταγγελίες του, κάνοντας λόγο για πρωτοφανή κινητοποίηση των αρχών.

Είστε σίγουρος-η ότι θέλετε να κλείσετε χωρίς ένα "Like"; Ξανασκεφτείτε το!Ευχαριστούμε!!!

Powered By Blogger Tips & Tricks

back to top