Λαθρομετανάστες με ψύξη - θέρμανση και αστυνομικοί σε σκηνές!!


Οι λαθρομετανάστες με ψύξη, θέρμανση και οι αστυνομικοί που τους φυλάνε σε σκηνές στην ύπαιθρο
Το στρατόπεδο του Παρανεστίου Δράμας, που άλλοτε εκπαίδευε Έλληνες Στρατιώτες, εδώ και ένα μήνα, παρά τις δυναμικές αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, μετατράπηκε σε κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών. 


Οι λαθρομετανάστες που...φιλοξενούνται σε αυτό απολαμβάνουν όλα τα αγαθά που τους παρέχει το ελληνικό (;) κράτος. 

Διαμένουν σε ένα ανακαινισμένο προ 2ετίας κτίριο του εγκαταλειμμένου στρατοπέδου, χωρίς κάγκελα στα παράθυρα με όλες τις ανέσεις, ψύξη, θέρμανση, ζεστό νερό, με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό κτλ. 


Δείτε βίντεο από παρόμοιο κέντρο φιλοξενίας

Εν αντιθέσει με τους λαθρομετανάστες οι αστυνομικοί που τους φυλάνε βρίσκονται έξω στο κρύο, έχοντας μοναδικό κατάλυμα σκηνές του στρατού που στήθηκαν εδώ και λίγες μέρες. 

Δεν είναι βέβαια για να κοιμούνται, αλλά για να τις χρησιμοποιούν εν ώρα υπηρεσίας.Είναι προφανές ότι το υπουργείο Προ-Πο με την βοήθεια πρώην εργατοπατέρα της ΠΟΑΣΥ και νυν τοπικό κυβερνητικό βο(υ)λευτή, που τυγχάνει να είναι και καθημερινός υβριστής της Χρυσής Αυγής, έχουν μετατρέψει τους αστυνομικούς σε νταντάδες και κουβερνάντες του κάθε λογής λαθρομετανάστη που απαιτεί να του φορτίζουν το κινητό και να του πηγαίνουν φραπέ και τσιγάρο..

http://24gr.blogspot.com

Είστε σίγουρος-η ότι θέλετε να κλείσετε χωρίς ένα "Like"; Ξανασκεφτείτε το!Ευχαριστούμε!!!

Powered By Blogger Tips & Tricks

back to top